Rouwstuk hart open klein

Rouwstuk hart open klein is een hartje van oase opgemaakt met diverse roze en witte bloemen en met divers groen materiaal afgewerkt. Rouwstuk hart open klein is in drie kleuren verkrijgbaar.
€32,50
Incl. btw

Rouwstuk hart open klein

Rouwstuk hart open klein is een hartje van oase opgemaakt met roze witte bloemen en divers groen.  Rouwstuk hart dicht klein is in drie kleuren verkrijgbaar. Rouwstuk hart open klein is ca. 22cm. U kunt de kleur van de bloemen aangeven bij de opties. De kleur is wel afhankelijk van de beschikbaarheid, mocht de kleur niet voorradig zijn, dan nemen wij z.s.m. contact met uw op voor een alternatief. 

U kunt uw Rouwstuk hart open klein voorzien van een kaartje of een lint. Wilt u een lint aan uw Rouwstuk hart open klein, dan heeft u de keuze uit 2 kleuren. Het lint bestaat uit twee linten. Een lint is voor een tekst (bv. Een lieve laatste groet). Het andere lint is voor de namen. Graag aangeven welke tekst u op lint 1 wil en welke namen er op het tweede lint mogen. Bij dit rouwstuk is alleen een smal lint mogelijk. 

De samenstelling van de bloemen kan afwijken van de afgebeelde en genoemde bloemen i.v.m. beschikbaarheid van de bloemen. Wijkt dit erg af, dan gaan we eerst met u in overleg en zoeken we samen naar een passend alternatief maar het zal ten alle tijden in dezelfde stijl zijn.

Voor tips en meer info over: Rouwlint klik hier.

Rouwstuk bezorgen in de regio Amersfoort

Ook uw rouwstuk kunt u door ons laten bezorgen. Heeft u speciale wensen omtrent het bezorgen van een rouwstuk, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen. Geeft u ook altijd de naam van de overledene en de datum en tijd van de uitvaart aan, zodat wij hier extra rekening mee kunnen houden.

Wij willen graag extra tijd besteden aan het maken van rouwbloemwerk en stellen het daarom zeer op prijs als uw bestelling rouwbloemwerk voor 14.00 uur bij ons binnen is. Wij zorgen er dan voor dat het rouwboeket vandaag nog bezorgd wordt voor maar een zeer scherp bezorgtarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Let op! Wij bezorgen niet bij kerken. Bezorgen bij crematoria kan alleen op de dag van de uitvaart!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »