Rouwstuk hart

Rouwstuk hart grootbloemig, is een hart van oase opgemaakt met grootbloemige rozen. Rouwstuk hart is in meerdere kleuren verkrijgbaar.
product-banner
€150,00
Incl. btw

Rouwstuk hart grootbloemig

Rouwstuk hart grootbloemig is een hart van oase opgemaakt met gemengde grootbloemige rozen. Rouwstuk hart grootbloemig is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Rouwstuk hart grootbloemig is verkrijgbaar in de formaten 33 x 33 cm en 43 x 46 cm.  U kunt de kleur van de rozen aangeven bij de opties. 

U kunt uw Rouwstuk hart grootbloemig voorzien van een kaartje of een lint. Wilt u een lint aan uw Rouwstuk hart grootbloemig, dan heeft u de keuze uit 2 kleuren. Het lint bestaat uit twee linten. Een lint is voor een tekst (bv. Een lieve laatste groet). Het andere lint is voor de namen. Graag aangeven welke tekst u op lint één wilt en welke namen er op het tweede lint mogen.

Voor tips en meer info over: Rouwlint klik hier. 

Rouwstuk bezorgen in de regio Amersfoort

Ook uw rouwstuk kunt u door ons laten bezorgen. Heeft u speciale wensen omtrent het bezorgen van een rouwstuk, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen. Geeft u ook altijd de naam van de overledene en de datum en tijd van de uitvaart aan, zodat wij hier extra rekening mee kunnen houden.

Wij willen graag extra tijd besteden aan het maken van rouwbloemwerk en stellen het daarom zeer op prijs als uw bestelling rouwbloemwerk voor 14.00 uur bij ons binnen is. Wij zorgen er dan voor dat het rouwstuk vandaag nog bezorgd wordt voor maar een zeer scherp bezorgtarief van € 4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Bloemen bezorgen buiten regio Amersfoort

Voor het bezorgen van een rouwstuk buiten de regio Amersfoort geldt ook vandaag voor 14:00 uur besteld, is vandaag al bezorgd! Voor het bezorgen van een rouwstuk buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van een rouwboeket buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van € 6,99

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

Let op! Wij bezorgen niet bij kerken. Bezorgen bij crematoria kan alleen op de dag van de uitvaart!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »