Rouwstuk ovaal met rozen

Rouwstuk ovaal met rozen is een mooi royaal tonend rouwstuk dat op oase gestoken is. Het rouwstuk is ook in andere kleuren te verkrijgen. U kunt de kleur bij opties selecteren.
€90,00
Incl. btw

Rouwstuk ovaal met rozen

Rouwstuk ovaal met rozen is een royaal tonend rouwstuk dat op oase wordt gestoken. Het rouwstuk is te verkrijgen in vier verschillende maten: 60, 80, 100 en 120 cm. In het rouwstuk zitten alleen Rozen en diverse bladmaterialen.

De samenstelling van de bloemen kan afwijken van de afgebeelde en genoemde bloemen i.v.m. beschikbaarheid van de bloemen. Wijkt dit erg af, dan gaan we eerst met u in overleg en zoeken we samen naar een passend alternatief.

U kunt rouwstuk ovaal met rozen voorzien van een kaartje of een lint. Wilt u een lint aan uw rouwstuk, dan heeft u de keuze uit 2 kleuren. Het lint bestaat uit twee linten. Een lint is voor een tekst (bv. Een lieve laatste groet). Het andere lint is voor de namen. Graag aangeven welke tekst u op lint één wilt en welke namen er op het tweede lint mogen.

Voor tips en meer info over: Rouwlint klik hier. 

Rouwstuk bezorgen in de regio Amersfoort

Ook uw rouwstuk kunt u door ons laten bezorgen. Heeft u speciale wensen omtrent het bezorgen van een rouwstuk, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen. Geeft u ook altijd de naam van de overledene en de datum en tijd van de uitvaart aan, zodat wij hier extra rekening mee kunnen houden.

Wij willen graag extra tijd besteden aan het maken van rouwbloemwerk en stellen het daarom zeer op prijs als uw bestelling rouwbloemwerk voor 14.00 uur bij ons binnen is. Wij zorgen er dan voor dat het rouwstuk vandaag nog bezorgd wordt voor maar een zeer scherp bezorgtarief van € 4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Let op! Wij bezorgen niet bij kerken. Bezorgen bij Crematoria kan alleen op de dag van de uitvaart!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »