Sansevieria - potlood

Deze zeer makkelijke plant, Sansevieria potlood is weer helemaal terug van weggeweest. Geen groene vingers, dan is deze plant een uitkomst!
€4,99
Incl. btw

Sansevieria Potlood

De Vrouwentong, zoals deze plant ook wordt genoemd, is klassiek, maar ook hip, stijlvol en kitsch. Het is hoe dan ook een aandachttrekker. De plant is sterk en heeft zeer weinig verzorging nodig. Ook leuk dus als je geen groene vingers hebt. 

Een van de weinige planten die u niet per se in het licht hoeft te zetten, en zeker niet in de zon. En een wat donkerder hoek van uw kamer is ook goed. Veel verzorging heeft de Sansevieria ook niet nodig. Laat de grond droog worden voordat u opnieuw water geeft en geef eens per maand wat voeding. Hoewel de plant een effectieve luchtzuiveraar is, is hij giftig voor mens en dier.

Ophalen in filiaal naar keuze

Bestel je een Sansevieria potlood vandaag voor 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog voor je klaargezet in een filiaal naar keuze! 

(Check voor ophalen op zon- en feestdagen graag even de openingstijden van het filiaal) 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »