Schaal met orchideeën

Deze prachtige schaal met orchideeën is echt een lust voor het oog! De witte schaal met orchideeën en decoratieve takken is een cadeau wat bij iedereen in de smaak valt!
€49,99
Incl. btw

Schaal met orchideeën

Deze prachtige witte aardewerk schaal met maar liefst 4 orchideeën is een cadeau wat bij iedereen in de smaak valt! De schaal met orchideeën is ook erg geschikt om te geven op een receptie. De orchidee is nog steeds een zeer populaire plant die in elk interieur past. De schaal met orchideeën past zowel in een traditioneel als in een modern interieur.

Planten bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u Schaal met orchideeën vandaag voor 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt het Schaal met orchideeën door een eigen team van bezorgers met onze bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen en planten in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Bloemen en planten bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het bloemen en planten bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen en planten? Zie bezorgen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »