Snel een seizoensplantenbak bestellen

Een seizoens plantenbak is zowel makkelijk als bijna volledig naar wens in te vullen. We werken met de producten van het seizoen.
€15,00
Incl. btw

Seizoen Plantenbak bestellen

Gemakkelijk en snel een seizoens plantenbak bestellen? U bepaald de kleur en de prijs en onze deskundige bloembindsters maken er een prachtig plantenbak van. Heeft u nog speciale opmerkingen bij de plantenbak, dan kunt u deze aangeven bij opmerkingen, wij proberen hiermee dan rekening te houden.

Gegarandeerd een stijlvolle bloembak, met planten van het huidige seizoen. 

Met maar liefst negen bloemenwinkels waarvan vijf in Amersfoort en vier de plaatsen: Leusden, Zeist, Eemnes en Apeldoorn zijn wij met recht de grootste bloemist van Amersfoort en omstreken. Wij kopen onze bloemen dan ook groots in op Bloemenveiling Aalsmeer en rechtstreeks bij verschillende kwekers. Zo zijn onze bloemen altijd betaalbaar en vers. 

Planten ophalen in filiaal naar keuze

Besteld u een seizoens plantenbak in mand vandaag vóór 14.00 uur, dan wordt deze vandaag in een winkel naar keuze voor u klaargezet! 

(Check voor ophalen op zon- en feestdagen graag even de openingstijden van het filiaal) 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »