Betaalmethoden

Betaalmethoden

U kunt eenvoudig kiezen hoe u wilt betalen. We bieden de volgende betaalmethoden aan:

1. iDEAL (NL) (gratis)

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als u gebruik maakt van internetbankieren kunt u direct gebruik maken van iDEAL. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening. Om met iDEAL te betalen kiest u tijdens het afrekenen voor Sisow en vervolgens iDEAL.

2. Bankoverschrijving (NL/D/BE) (gratis)

U kunt probleemloos via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op het bankrekeningnummer van Van Beest bloemen en planten onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling ontvangen is, nemen wij uw order in behandeling en wordt gezorgd dat uw boeket in de winkel naar keuze klaar staat. 

Onze bankgegevens zijn:
IBAN rekeningnummer NL91 RABO 0147316294
Swift/BIC: RABONL2U
Ten name van: Van Beest bloemen en planten
Plaats: Putten

O.v.v. "het ordernummer"

3. Creditcard

Wij accepteren ook Creditcards als betaalmiddel. Wilt u veilig betalen met uw Visa of Mastercard, dan heeft u van uw kaartnummer nodig, de vervaldatum en de CCV code. Deze code treft u op de achterzijde van de kaart en zijn de laatste 3 cijfers.


Contact:
Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. We helpen u graag! Bel: 0341-494522 of mail [email protected]

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »