Bezorgen

Wij bezorgen uw bloemen al voor € 4,99 in de regio Amersfoort, Leusden,  Eemnes, Zeist, Hoogland en Putten! Vandaag voor 14.00 uur besteld is vandaag nog bezorgd! Met uitzondering zon- en feestdagen.

 

Bezorgkosten

Wij hanteren voor onze eigen bezorgplaatsen een extra scherp bezorgtarief van €4,99 per adres. Voor de buitenplaatsen hanteren wij een bezorgtarief van €6,99 per adres.

 

Bezorgplaatsen met extra scherp bezorgtarief van € 4,99

Amersfoort

Huis ter Heide

Zeist

Achterveld

 Laren

 

Baarn

Leusden

 

Bosch en Duin

Nijkerk/Nijkerkerveen 

 

Eemnes

 Putten

 

Hoogland

Stoutenburg

 

Hooglanderveen

Woudenberg

 

 

Bestellingen in onze eigen bezorgplaatsen maken wij zelf. Een team van vakkundige bloembinder(s)(sters) staan elke dag voor u klaar om prachtig bloemwerk te binden. Wij werken altijd met de meest dagverse bloemen, die vaak rechtstreeks van de Bloemenveiling in Aalsmeer komen.

Wij bezorgen met alle zorg uw bloemen op het gewenste bezorgadres. Onze bezorgers zijn met onze  eigen bus de hele dag onderweg om uw bloemen te bezorgen. Mocht de ontvanger niet thuis zijn, dan proberen wij het altijd bij de buren af te geven. De bezorger zal dan een kaart in de bus doen dat de bloemen zijn afgegeven op het desbetreffende huisnummer.

Lukt het de bezorger niet om de bloemen bij de buren af te geven, dan zal de bezorger het boeket mee terugnemen en het de volgende dag nog een keer proberen. Ook in dit geval zullen de bezorgers een kaart in de brievenbus doen. Lukt het dan wederom niet dan treft u een kaart in de brievenbus dat het boeket afgehaald kan worden in één van onze filialen of er wordt gevraagd om contact met ons op te nemen, zodat we een nieuwe bezorgdatum kunnen afspreken. 

Onderstaande buitenplaatsen bezorgen wij ook zelf. Hiervoor geldt het bezorgtarief van € 6,99

Austerlitz

Bilt (de)

Odijk

Bunnik

Bilthoven

Soesterberg

Driebergen

Den Dolder

 

Doorn

 

 

Ook voor deze plaatsen geldt vandaag voor 14.00 uur besteld is vandaag nog bezorgd. Voor rouwwerk hebben wij graag meer tijd en stellen wij het op op prijs als u de bestelling voor 12.00 uur besteld, dan wordt uw rouwbloemwerk nog dezelfde dag nog bezorgd.

Let op! Wij bezorgen niet bij kerken en op vakantieparken! 

Bezorgen bij Crematoria kan alleen op de dag van de uitvaart!

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »