Werken bij Van Beest

Vacatures    

Bent u op zoek naar een baan en vraagt u zich af of de bloemenhandel iets voor u is? Wij hebben regelmatig vacatures in onze bloemenwinkels, ons magazijn en productieruimte. Een vakopleiding of ervaring is uiteraard een voordeel, maar geen voorwaarde. Bent u creatief, flexibel, klantgericht en heeft u verkooptalent? Dan leren wij u met alle plezier het bloemenvak in de praktijk! Wel verwachten we dat u bereid bent om samen met ons de schouders te zetten onder het succes van Van Beest. Soms betekent dat, dat u net even een stapje extra moet zetten.

Iedereen ‘allround’

Van Beest Bloemen en Planten is een jong, informeel en ‘plat’ bedrijf. Ons hoofdkantoor, magazijn en productieruimte is gevestigd in Putten. Vanuit hier heeft de directie rechtstreeks contact met alle bedrijfsleiders. In iedere winkel heeft een bedrijfsleider de eindverantwoordelijkheid. Onze medewerkers werken in kleine, enthousiaste teams. Iedereen werkt bij ons ‘allround’. Dat betekent dat u ervaring op kunt doen met alle voorkomende werkzaamheden. Geen saaie, eentonige baan dus! Wij zijn trots op onze winkels en besteden veel aandacht aan een mooie presentatie. Met de juiste vaardigheden kunt u bij ons doorgroeien tot bedrijfsleider van een van onze winkels. Van Beest Bloemen en Planten werkt volgens de richtlijnen van de CAO voor de bloemendetailhandel.

Stagiaires welkom!

Volg jij een BOL- of BBL-opleiding ‘Bloem en Design’? Of leer jij voor een baan in de logistiek, distributie of detailhandel? Wij hebben regelmatig plek voor stagiaires. Mail jouw contactgegevens, opleiding en motivatie naar info@vanbeestbloemen.nl. Wij zullen dan snel contact opnemen met jou.

Vacatures op dit moment:

Bezorger Putten - voor 12 uur per week, woonachtig in Putten of directe omgeving

-  Bezorger Zeist - op afroep M/V, woonachtig in Zeist of directe omgeving

- Scholieren div. vestigingen, voor enkele avonden (17.00 / 19.00 uur  alleen in Amersfoort) en zaterdagen.

- Winkelmedewerkster Zeist (12 uur)

- Bloembindster diverse vestigingen (24 uur)

 

Heeft u interesse in een baan bij Van Beest? Stuur dan een e-mail met uw motivatie en CV naar info@vanbeestbloemen.nl. Zodra er een vacature is die op uw profiel aansluit, nemen wij contact met u op.

 

 
 
 
 
 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »