Skimmia in mand

Deze prachtige skimmia in mand is een hele sierlijke en sterke winterharde plant. Leuk voor bij de voordeur of op terras.
product-banner
€19,99
Incl. btw

Skimmia in mand

Deze prachtige Skimmia in mand is een prachtige zeer sterke winterharde plant en staat in een neutrale rieten mand en is een cadeau wat bij iedereen in de smaak valt! De Skimmia is leuk voor bij de voordeur of op een terras of balkon. De Skimmia in mand kan ook later in de tuin geplaatst worden.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u Skimmia in mand vandaag voor 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt het Skimmia in mand door een eigen team van bezorgers met onze bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Bloemen bezorgen buiten regio Amersfoort

Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort geldt ook vandaag voor 14.00 uur besteld is vandaag al bezorgd! Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van €6,99.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het bloemen bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »