Snel bestellen

Waarom snel bestellen?

Kunt u uw keuze niet maken uit onze standaard arrangementen? Kies dan voor snel bestellen! U bepaald zelf de kleur en de prijs en onze deskundige bloembindsters maken er een prachtig arrangement van. Heeft u nog speciale opmerkingen bij het arrangement, dan kunt u deze aangeven bij opmerkingen. Onze ervaren bloembindsters maken graag mooie arrangementen geheel naar de wensen van de klant en gaan altijd voor een mooi eindresultaat.

Heeft u nog andere wensen en kunt u deze ook niet kwijt bij één van onze snel bestellen mogelijkheden, dan kunt u ook nog kiezen voor een telefonische bestelling.

Wij kunnen telefonisch of via de mail uw wensen bespreken en ervoor zorgen dat u krijgt wat u zoekt. Als alles besproken is met één van onze medewerkers kunt u het afgesproken bedrag bij de telefonische bestelling invoeren en verder de bestelling plaatsen zoals u gewend bent.

Contact: 0341-494522 (toets 1)

Boeket, bloemstukken, rouwstukken en plantenarrangement bezorgen in de Regio

Met maar liefst vijf bloemenwinkels in Amersfoort en drie in de omliggende plaatsen; Leusden, Zeist en Eemnes zijn wij met recht de grootste bloemist van Amersfoort en omstreken. Wij kopen onze bloemen dan ook groots in op Bloemenveiling Aalsmeer en rechtstreeks bij verschillende kwekers. Zo zijn onze bloemen altijd betaalbaar en vers. Onze bloemwerk worden op een centraal punt vervaardigd en van daaruit verstuurd.

Boeket, bloemstukken, rouwstukken en planten bezorgen binnen de regio Amersfoort

Besteld u een boeket vandaag voor 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt het boeket door een eigen team van bezorgers met onze bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Boeket, bloemstukken, rouwstukken en planten bezorgen buiten de regio Amersfoort

Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort geldt ook vandaag voor 14.00 uur besteld is vandaag al bezorgd! Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van €6,99

Boeket, bloemstukken, rouwstukken en planten bezorgen met speciale wensen

Heeft u andere vragen of wensen over boeketten bezorgen, dan kunt altijd telefonisch met ons contact opnemen. Wij kunnen naar wens een ander boeket bezorgen, dan op de website te vinden is. Wij kunnen het boeket bezorgen met uw eigen wensen en aanpassingen. Zodra dit naar wens is afgesproken gaan wij het boeket bezorgen, zodat het geheel aan uw wensen voldoet.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »