Snel bestellen

Geen producten gevonden...
Incl. btw

Waarom snel bestellen?

Kunt u uw keuze niet maken uit onze standaard arrangementen? Kies dan voor snel bestellen! U bepaald zelf de kleur en de prijs en onze deskundige bloembindsters maken er een prachtig arrangement van. Heeft u nog speciale opmerkingen bij het arrangement, dan kunt u deze aangeven bij opmerkingen. Onze ervaren bloembindsters maken graag mooie arrangementen geheel naar de wensen van de klant en gaan altijd voor een mooi eindresultaat.

Heeft u nog andere wensen en kunt u deze ook niet kwijt bij één van onze snel bestellen mogelijkheden, dan kunt u ook nog kiezen voor een telefonische bestelling.

Wij kunnen telefonisch of via de mail uw wensen bespreken en ervoor zorgen dat u krijgt wat u zoekt. Als alles besproken is met één van onze medewerkers kunt u het afgesproken bedrag bij de telefonische bestelling invoeren en verder de bestelling plaatsen zoals u gewend bent.

Contact: 0341-494522 (toets 1)

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »