Snel een bloemstuk bestellen

Het snel bestellen van een bloemstuk is zowel makkelijk als bijna volledig naar wens in te vullen. Daarnaast wordt het bestellen van een bloemstuk al voor € 4,99 in de regio Amersfoort bezorgd. Vandaag voor 14.00 uur besteld, is vandaag nog bezorgd!
€0,00
Incl. btw

Snel een Bloemstuk bestellen

Gemakkelijk en snel een Bloemstuk bestellen? U bepaald de kleur en de prijs en onze deskundige bloembindsters maken er een prachtig Bloemstuk van. Heeft u nog speciale opmerkingen bij het bloemstuk, dan kunt u deze aangeven bij opmerkingen.

Waarom zou u voor snel een bloemstuk bestellen kiezen, bijvoorbeeld omdat de bestaande bloemstukken in de webshop niet voldoen aan uw wensen of u kunt moeilijk een keuze maken en laat dit graag aan ons over. Onze ervaren bloembindsters maken graag mooie bloemstukken geheel naar de wensen van de klant en gaan altijd voor een mooi eindresultaat!

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u snel een bloemstuk vandaag voor 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt het snel bestelde bloemstuk door een eigen team van bezorgers met onze bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van € 4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het bloemen bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »