Snel een rouwlint bestellen

Als u alleen een rouwlint nodig heeft. Dan kunt u dit ook los bij ons bestellen. Vandaag voor 14.00 uur besteld, is vandaag nog bezorgd in de regio!
€0,00
Incl. btw

Snel een rouwlint bestellen

U kunt los een rouwlint bestellen. U heeft keuze uit 3 kleuren bij de brede linten en 2 kleuren bij de smalle linten. Mocht u veel tekst hebben dan zijn er extra slips te bestellen. Er kunnen maximaal 10 namen op de 1e set (2 regels met 5 namen, maximaal 50 tekens). Boven de 10 namen dient u een 3e of 4e lint te gebruiken. Heeft u nog speciale opmerkingen bij het rouwlint, dan kunt u deze aangeven bij opmerkingen.

Voor een uitgebreide uitleg en tips voor teksten kunt u hier kijken: Rouwlint. 

Rouwlint bezorgen in de regio Amersfoort

Ook uw rouwlint kunt u door ons laten bezorgen. Heeft u speciale wensen omtrent het bezorgen van een rouwlint, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen. Geeft u eventueel ook de naam van de overledene en de datum en tijd van de uitvaart aan, als het op een andere locatie dan bij u thuis bezorgd moet worden, zodat wij hier extra rekening mee kunnen houden.

In onze regio kunnen wij het rouwlint vandaag nog bezorgen, als de bestelling voor 14.00 uur bij ons binnen is. Wij zorgen er dan voor dat het rouwlint vandaag nog bezorgd wordt voor maar een zeer scherp bezorgtarief van € 4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen. 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »