Snel een rouwboeket bestellen

Het snel bestellen van een rouwboeket is zowel makkelijk als bijna volledig naar wens in te vullen. Vandaag voor 14.00 uur besteld, is vandaag nog bezorgd!
€0,00
Incl. btw

Snel een rouwboeket bestellen

Gemakkelijk en snel een rouwboeket bestellen? U bepaald de kleur, vorm en de prijs en onze deskundige bloembindsters maken er een prachtig rouwboeket van. Heeft u nog speciale opmerkingen bij het rouwboeket, dan kunt u deze aangeven bij opmerkingen.

Waarom zou u voor snel een rouwboeket bestellen kiezen, bijvoorbeeld omdat de bestaande rouwstukken in de webshop niet voldoen aan uw wensen of u kunt moeilijk een keuze maken en laat dit graag aan ons over. Onze ervaren bloembindsters maken mooie rouwstukken geheel naar de wensen van de klant en gaan altijd voor een mooi eindresultaat! 

Wij bezorgen zelfgemaakt rouwbloemwerk alleen in onze eigen regio. Kijk bij de bezorgplaatsen eigen regio welke plaatsen dit zijn. 

Tips voor teksten op het rouwlint: Rouwlint info

Rouwboeket bezorgen in de regio Amersfoort

Ook uw rouwboeket kunt u door ons laten bezorgen. Heeft u speciale wensen omtrent het bezorgen van een rouwboeket, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen. Geeft u ook altijd de naam van de overledene en de datum en tijd van de uitvaart aan, zodat wij hier extra rekening mee kunnen houden.

Wij willen graag extra tijd besteden aan het maken van rouwbloemwerk en stellen het daarom zeer op prijs als uw bestelling rouwbloemwerk voor 14.00 uur bij ons binnen is. Wij zorgen er dan voor dat het rouwboeket vandaag nog bezorgd wordt voor maar een zeer scherp bezorgtarief van € 4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Let op! Wij bezorgen niet bij kerken. Bezorgen bij crematoria kan alleen op de dag van de uitvaart!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »