Traditioneel liggend rouwboeket

Traditioneel liggend rouwboeket is een mooi gevuld rouwboeket. Dit boeket is ook in andere kleuren en maten te bestellen. U kunt de kleur van uw keuze bij opties selecteren.
€30,00
Incl. btw

Traditioneel liggend rouwboeket

Traditioneel liggend rouwboeket wordt zo gebonden dat u het boeket kan neerleggen bij of op de kist. Het boeket op de foto is een voorbeeldboeket zoals het boeket geschikt wordt, u als klant kan de gewenste kleurstelling aangeven en onze bloembindster zal dan de juiste bloemsoorten bij elkaar zoeken die geschikt zijn om het liggende boeket in de kleurstelling van uw keuze te maken. 

U kunt Traditioneel liggend rouwboeket voorzien van een mooie rouwkaart.

De samenstelling van de bloemen kan afwijken van de afgebeelde en genoemde bloemen i.v.m. beschikbaarheid van de bloemen. Wijkt dit erg af, dan gaan we eerst met u in overleg en zoeken we samen naar een passend alternatief. 

Rouwboeket ophalen in filiaal naar keuze

Wij willen graag extra tijd besteden aan het maken van rouwbloemwerk en stellen het daarom zeer op prijs als uw bestelling rouwbloemwerk ruim vóór 14.00 uur bij ons binnen is.

Wij zorgen er dan voor dat het rouwboeket vandaag nog voor u klaar staat in één van onze winkels. (Met uitzondering van zon- en feestdagen).

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »