Traditioneel liggend rouwboeket

Traditioneel liggend rouwboeket is een mooi gevuld rouwboeket. Dit boeket is ook in andere kleuren en maten te bestellen. U kunt de kleur van uw keuze bij opties selecteren.
€29,99
Incl. btw

Traditioneel liggend rouwboeket

Traditioneel liggend rouwboeket wordt zo gebonden dat u het boeket kan neerleggen bij of op de kist. Het boeket op de foto is een voorbeeldboeket zoals het boeket geschikt wordt, u als klant kan de gewenste kleurstelling aangeven en onze bloembindster zal dan de juiste bloemsoorten bij elkaar zoeken die geschikt zijn om het liggende boeket in de kleurstelling van uw keuze te maken. 

U kunt Traditioneel liggend rouwboeket voorzien van een kaartje of een lint. Wilt u een lint aan uw rouwboeket, dan heeft u de keuze uit 2 kleuren. Het lint bestaat uit twee linten. Een lint is voor een tekst (bv. Een lieve laatste groet). Het andere lint is voor de namen. Graag aangeven welke tekst u op lint 1 wil en welke namen er op het tweede lint mogen. 

De samenstelling van de bloemen kan afwijken van de afgebeelde en genoemde bloemen i.v.m. beschikbaarheid van de bloemen. Wijkt dit erg af, dan gaan we eerst met u in overleg en zoeken we samen naar een passend alternatief. 

Voor tips en meer info over: Rouwlint klik hier. 

Rouwboeket bezorgen in de regio Amersfoort

Ook uw rouwboeket kunt u door ons laten bezorgen. Heeft u speciale wensen omtrent het bezorgen van een rouwboeket, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen. Geeft u ook altijd de naam van de overledene en de datum en tijd van de uitvaart aan, zodat wij hier extra rekening mee kunnen houden.

Wij willen graag extra tijd besteden aan het maken van rouwbloemwerk en stellen het daarom zeer op prijs als uw bestelling rouwbloemwerk voor 14.00 uur bij ons binnen is. Wij zorgen er dan voor dat het rouwboeket vandaag nog bezorgd wordt voor maar een zeer scherp bezorgtarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Let op! Wij bezorgen niet bij kerken. Bezorgen bij Crematoria kan alleen op de dag van de uitvaart!

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »