Trots als een pauw boeket

Trots als een pauw boeket is een vrolijk boeket wat als plukboeket geschikt wordt. Bestel dit mooie Trots als een pauw boeket vandaag nog!
€29,99
Incl. btw

Trots als een pauw boeket

Trots als een pauw boeket bestaat uit diverse vrolijke, gele, groene en paars seizoensgebonden bloemen. Het boeket wordt verder aangevuld met diverse bladmaterialen en prachtige pauwenveren, zodat het een mooi gemengd boeket wordt. Trots als een pauw boeket is een vrolijk plukboeket wat gegeven kan worden voor elke gelegenheid. Dit boeket kan eventueel met vaas besteld worden. 

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u Trots als een pauw boeket vaas vandaag 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt het Trots als een pauw boeket door een eigen team van bezorgers met onze bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van € 4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het bloemen bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

Alleen verkrijgbaar zoals afgebeeld.  Bloemen kunnen iets afwijken i.v.m. beschikbaarheid van de bloemen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »