Trots als een pauw boeket

Trots als een pauw boeket is een vrolijk boeket wat als plukboeket geschikt wordt. Bestel dit mooie Trots als een pauw boeket vandaag nog!
€30,00
Incl. btw

Trots als een pauw boeket

Trots als een pauw boeket bestaat uit diverse vrolijke, gele, groene en paars seizoensgebonden bloemen. Het boeket wordt verder aangevuld met diverse bladmaterialen en prachtige pauwenveren, zodat het een mooi gemengd boeket wordt. Trots als een pauw boeket is een vrolijk plukboeket wat gegeven kan worden voor elke gelegenheid. Dit boeket kan eventueel met vaas besteld worden. 

Met maar liefst negen bloemenwinkels waarvan vijf in Amersfoort en vier de plaatsen: Apeldoorn, Eemnes, Leusden en Zeist zijn wij met recht de grootste bloemist van Amersfoort en omstreken. Wij kopen onze bloemen dan ook groots in op Bloemenveiling Aalsmeer en rechtstreeks bij verschillende kwekers. Zo zijn onze bloemen altijd betaalbaar en vers. 

Bloemen ophalen in filiaal naar keuze

Besteld u Amsterdams boeket vandaag vóór 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog voor u gemaakt en in een winkel naar keuze voor u klaargezet!

Alleen verkrijgbaar zoals afgebeeld.  Bloemen kunnen iets afwijken i.v.m. beschikbaarheid van de bloemen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »