Vaasarrangement rouwbloemen lila (incl. vaas)

Vaasarrangement rouwbloemen lila (inclusief vaas). Voor 14.00 besteld is dezelfde dag nog geleverd!
€49,99
Incl. btw

Vaasarrangement rouwbloemen lila (inclusief vaas)

Een mooi stijlvol boeket om naast de kist te zetten, tijdens condoleren of de dienst. Vaasarrangement rouwbloemen lila is een groot tonend boeket, van ongeveer 1 meter hoog inclusief vaas. Bij een kleiner formaat zal het een iets meer vol boeket worden en bij het grootste formaat zal de vaas nog gevulder zijn bloemen. Het boeket zal nooit hoger worden dan 1 meter. 

Het boeket bestaat uit diverse mooie paars/lila seizoensgebonden bloemen. Het boeket wordt verder aangevuld met diverse bladmaterialen, zodat het een stijlvol gemengd boeket wordt. Vaasarrangement rouwbloemen lila is een mooi boeket wat zeer stijlvol staat. 

De samenstelling van de bloemen kan afwijken van de afgebeelde en genoemde bloemen i.v.m. beschikbaarheid van de bloemen. Wijkt dit erg af, dan gaan we eerst met u in overleg en zoeken we samen naar een passend alternatief.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u Vaasarrangement rouwbloemen lila vandaag 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt het boeket door een eigen team van bezorgers met onze bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van € 4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het bloemen bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

Let op! Wij bezorgen niet bij kerken. Bezorgen bij Crematoria kan alleen op de dag van de uitvaart!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »