Vaasje met rozen en knuffelbeertje

Het vaasje met rozen en knuffelbeertje wordt al bezorgd voor €4,99 in de regio Amersfoort. Vandaag voor 14:00 uur besteld, is vandaag nog bezorgd! Ook op Valentijnsdag en Moederdag!
product-banner
€12,99
Incl. btw

Vaasje met rozen en knuffelbeertje

Het vaasje met rozen bestaat uit  mooie rode rozen aangevuld met wat bladmaterialen en een hartje op stok. Ook is er een heel lief klein knuffelbeertje in verwerkt. De ontvanger kan het zo neerzetten!

 

Moederdagboeket bezorgen

Met maar liefst vijf bloemenwinkels in Amersfoort en drie in de omliggende plaatsen; Leusden, Zeist, en Eemnes zijn wij met recht de grootste bloemist van Amersfoort en omstreken. Wij kopen onze bloemen dan ook groots in op Bloemenveiling Aalsmeer en rechtstreeks bij verschillende kwekers. Zo zijn onze bloemen altijd betaalbaar en vers. Onze boeketten worden op een centraal punt vervaardigd en van daaruit verstuurd.

 

Wij bezorgen ook op Moederdag! 

Zie hieronder voor de voorwaarden bij bloemen bezorgen in de regio.

 

Moederdagboeket bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u een moederdagboeket vandaag vóór 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! In de regio Amersfoort wordt het moederdagboeket door een eigen team van bezorgers met onze bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsten eigen regio? Zie bezorgen.

Moederdagboeket bezorgen buiten regio Amersfoort

Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort geldt vandaag voor 12.00 uur besteld is vandaag nog bezorgd! Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van €6,99.

Moederdagboeket bezorgen met speciale wensen

Heeft u andere vragen of wensen over moederdagboeket bezorgen, dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij kunnen naar wens een ander moederdagboeket bezorgen, dan op de website te vinden is. Wij kunnen het moederdagboeket bezorgen met uw eigen wensen en aanpassingen. Zodra dit naar wens afgesproken is gaan wij het boeket bezorgen, zodat het geheel aan uw wensen voldoet.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »