Valentijn bloemen

Valentijnboeket bezorgen

Met maar liefst vijf bloemenwinkels in Amersfoort en vier in de omliggende plaatsen; Leusden, Woudenberg, Zeist en Eemnes, zijn wij met recht de grootste bloemist van Amersfoort en omstreken. Wij kopen onze bloemen dan ook groots in op Bloemenveiling Aalsmeer en rechtstreeks bij verschillende kwekers. Zo zijn onze bloemen altijd betaalbaar en vers. Onze boeketten worden op een centraal punt vervaardigd en van daaruit verstuurd.

Valentijnboeket bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u het Valentijnboeket vandaag 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt het Valentijnboeket door een eigen team van bezorgers met onze bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Valentijnboeket bezorgen buiten regio Amersfoort

Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort geldt ook vandaag voor 14.00 uur besteld is vandaag al bezorgd! Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van €6,99.

Valentijnboeket bezorgen met speciale wensen

Heeft u andere vragen of wensen over valentijnboeket bezorgen, dan kunt altijd telefonisch met ons contact opnemen. Wij kunnen naar wens een ander valentijnboeket bezorgen, dan op de website te vinden is. Wij kunnen het valentijnboeket bezorgen met uw eigen wensen en aanpassingen. Zodra dit  afgesproken is gaan wij het boeket bezorgen, zodat het geheel aan uw wensen voldoet.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »