Voorjaarsmand

Mooie gevulde voorjaarsmand. Wij kunnen dezelfde dag nog bezorgen als u voor 14.00 u besteld.
product-banner
€12,99
Incl. btw

Voorjaarsmand 

Deze mooie voorjaarsmand is een erg leuk cadeau voor in de eerste maanden van het jaar. Super decoratief en gezellig om te zien. Er zitten hyacinten, blauwe druifjes en hedera in. Let op! Wilt u de voorjaarsmand buiten onze eigen regio laten bezorgen, zie dan hieronder bij bezorgen buiten de regio. 

Voorjaarsmand bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u voorjaarsmand vandaag voor 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt voorjaarsmand door een eigen team van bezorgers bezorgd. Wij bezorgen voorjaarsmand in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Voorjaarsmand bezorgen buiten regio Amersfoort

Voor het bezorgen van voorjaarsmand buiten de regio Amersfoort geldt ook vandaag voor 14.00 uur besteld is vandaag al bezorgd! Voor het bezorgen van voorjaarsmand buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van voorjaarsmand buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van €6,99. Let op de voorjaarsmand kan alleen in onze eigen regio worden bezorgd. Wilt u deze voorjaarsmand buiten onze eigen regio laten bezorgen, dan sturen wij de bestelling door naar een andere bloemist. De bloemist ter plaatse zal proberen een zo gelijk mogelijk voorjaarsmand te maken.  

Voorjaarsmand bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent de voorjaarsmand bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen en planten? Zie bezorgen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »