Werken bij Van Beest

(Juni 2020: Op het moment zijn wij niet op zoek naar personeel, mocht u toch u gegevens achter willen laten dan bewaren wij deze, zodra er een passende vacature is nemen wij contact met u op) 

Bent u op zoek naar een baan en vraagt u zich af of de bloemenhandel iets voor u is? Wij hebben regelmatig vacatures in onze bloemenwinkels en ons magazijn en productieruimte. Een vakopleiding of ervaring is uiteraard een voordeel, maar geen voorwaarde. Bent u creatief, flexibel, klantgericht en heeft u verkooptalent? Dan leren wij u met alle plezier het bloemenvak in de praktijk! Wel verwachten we dat u bereid bent om samen met ons de schouders te zetten onder het succes van Van Beest. Soms betekent dat dat u net even een stapje extra moet zetten.

Iedereen ‘allround’

Van Beest Bloemen en Planten is een jong, informeel en ‘plat’ bedrijf. Ons hoofdkantoor en magazijn en productieruimte is gevestigd in Putten. Vanuit hier houdt de directie rechtstreeks contact met alle bedrijfsleiders. In iedere winkel heeft een bedrijfsleider de eindverantwoordelijkheid. Onze medewerkers werken in kleine, enthousiaste teams. Iedereen werkt bij ons ‘allround’. Dat betekent dat u ervaring op kunt doen met alle voorkomende werkzaamheden. Geen saaie, eentonige baan dus! Wij zijn trots op onze winkels en besteden veel aandacht aan een mooie presentatie. Met de juiste vaardigheden kunt u bij ons doorgroeien tot bedrijfsleider van een van onze winkels. Van Beest Bloemen en Planten werkt volgens de richtlijnen van de CAO voor de bloemendetailhandel.

Stagiaires welkom!

Volg jij een BOL- of BBL-opleiding ‘Bloem en Design’? Of leer jij voor een baan in de logistiek, distributie of detailhandel? Wij hebben regelmatig plek voor stagiaires. Vul jouw contactgegevens, opleiding en motivatie in: sollicitatieformulier. En wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Contact

Heeft u interesse in een baan bij Van Beest? Klik dan op deze link: sollicitatieformulier . Zodra er een vacature is die op uw profiel aansluit, nemen wij contact met u op.

Kijk ook eens naar ons leuke promofilmpje op Facebook of Youtube 

 
 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »