Bloemenbinder 15-20 uur per week

Ben jij ook  GEK OP BLOEMEN?

Van Beest Bloemen en Planten is een familiebedrijf bestaande uit 8 bloemenwinkels in omgeving Amersfoort,  een groothandel in bloemen en planten in Putten en een webwinkel. Het grootste gedeelte van ons assortiment bestaat uit verse bloemen, planten, boeketten, bloemwerk in glas en plantenbakken, verder wordt het assortiment aangevuld met potterie, glaswerk en aanverwante sfeerartikelen.

Van Beest bloemen en planten  is een actief bedrijf dat klantgericht te werk gaat en kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan!

 

Voor onze locatie in Putten zijn wij per direct op zoek naar:

Een Enthousiaste Bloembinder M/V

Parttime (15-20 uur)

 

De functie:

In deze functie ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor de creatieve kant van onze groothandel. Op onze locatie in Putten maken wij mooie boeketten voor onze eigen winkels. Ook ben jij verantwoordelijk voor alle orders die binnenkomen in onze eigen webshop. In onze webshop kunnen klanten allerlei soorten bloemwerk bestellen van boeket tot rouwarrangement.

 

De locatie:

Locatie Putten is geen winkellocatie, maar een hal waar geproduceerd wordt voor onze eigen winkels. Je staat met een team van medewerkers in de hal het bloemwerk te maken. Via de mail of telefoon heb je wel contact met de klant en kan je te maken krijgen met specifieke klantwensen en kan je je verkooptalent in te zetten.

 Wij bieden:

  • Een afwisselende, zelfstandige en creatieve baan
  • Een prettige werksfeer in een informeel bedrijf
  • Marktconforme salariëring en arbeidsvoorwaarden conform cao bloemendetailhandel

Wij vragen:

  • Een stressbestendige aanpakker
  • Een klantvriendelijk en een dienstverlenend karakter
  • Aantoonbare relevante werkervaring
  • Een flexibele instelling
  • Beschikbaarheid op zaterdag (en incidenteel op zondag)
  • Woonachtig in de nabije omgeving van Putten

Interesse?

Heb jij interesse in deze leuke afwisselende baan en voldoe jij aan het profiel? Reageer dan op deze vacature en stuur direct je CV met motivatiebrief naar info@vanbeestbloemen.nl of kom naar één van onze vestigingen en vraag om een sollicitatieformulier. Een brief met goede motivatie en CV zijn voor ons redenen om je uit te nodigen op gesprek. Sollicitaties zonder motivatie of CV zullen wij niet in behandeling nemen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »