Zinkvaren

Deze mooie zinkvaren is een hele mooie, sfeervolle en nuttige plant . De zinkvaren is een sterk luchtzuiverende plant die rijk bloeit en makkelijk te verzorgen is.
€8,99
Incl. btw

Zinkvaren

Alle zinkvarens zijn Air So Pure-planten. Ze halen schadelijke deeltjes of gassen uit de lucht die ze via hun bladeren inademen en vervolgens opslaan of ze breken die stofjes en gassen af tot onschadelijke, herbruikbare stoffen. Dat laatste gebeurt bijv. met koolstofdioxide (CO2). Dat is trouwens echte groeistof voor planten en ze geven er (via het blad uitgeademde) zuurstof voor terug. Deze planten zijn dus ideaal om de lucht in je living of op je werkplek te helpen zuiveren. Mooi, sfeervol en nuttig tegelijk!

Deze prachtige zinkvaren in pot is een sterke plant en staat in een sierlijke pot van zink en is een cadeau wat bij iedereen in de smaak valt! De zinkvaren past in ieder interieur of werkplek.

Planten ophalen in filiaal naar keuze

Besteld u een Zinkvaren vandaag voor 14.00 uur, dan wordt deze vandaag nog voor u klaargezet in het filiaal naar keuze.

(Check voor ophalen op zon- en feestdagen graag even de openingstijden van het filiaal) 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »