Zinkvaren in sierpot

Deze mooie zinkvaren in zinken sierpot is een hele mooie, sfeervolle en nuttige plant . De zinkvaren is een sterk luchtzuiverende plant die rijk bloeit en makkelijk te verzorgen is.
product-banner
€14,99
Incl. btw

Zinkvaren

Alle zinkvarens zijn Air So Pure-planten. Ze halen schadelijke deeltjes of gassen uit de lucht die ze via hun bladeren inademen en vervolgens opslaan of ze breken die stofjes en gassen af tot onschadelijke, herbruikbare stoffen. Dat laatste gebeurt bijv. met koolstofdioxide (CO2). Dat is trouwens echte groeistof voor planten en ze geven er (via het blad uitgeademde) zuurstof voor terug. Deze planten zijn dus ideaal om de lucht in je living of op je werkplek te helpen zuiveren. Mooi, sfeervol en nuttig tegelijk!

Deze prachtige zinkvaren in pot is een sterke plant en staat in een sierlijke pot van zink en is een cadeau wat bij iedereen in de smaak valt! De zinkvaren past in ieder interieur of werkplek.

LET OP voor bezorgen buiten de regio!!

Planten bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u een Zinkvaren vandaag voor 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt de Zinkvaren door een eigen team van bezorgers met onze bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen en planten in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99. 

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Bloemen en planten bezorgen buiten regio Amersfoort

Voor het bezorgen van bloemen en planten buiten de regio Amersfoort geldt ook vandaag voor 14.00 uur besteld is vandaag al bezorgd! Voor het bezorgen van bloemen en planten buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van bloemen en planten buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van €6,99. 

LET OP! De pot kan buiten de regio afwijken van de getoonde foto!

Bloemen en planten bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het bloemen en planten bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen en planten? Zie bezorgen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »