Zomerboeket blauw-wit

Uw Zomerboeket blauw-wit wordt al bezorgd voor €4,99 in de regio Amersfoort .Vandaag voor 14.00 uur besteld, is vandaag nog bezorgd!
€17,50
Incl. btw

Zomerboeket blauw- wit

Het zomerboeket blauw- wit is een prachtig sjiek en zomers gemengd boeket van o.a. prachtige witte rozen, agapanthus, delphinnium, lisianthus en leeuwenbekken. Het zomerboeket wordt nog aangevuld met diverse bladmaterialen, zodat het een mooi tonend en weelderig zomerboeket wordt. Dit zomerboeket is een heel mooi en tonend zomers boeket. Wilt u een mooie passende vaas bij het zomerboeket blauw- wit bestellen, dan kunt u dit aanvinken bij de opties.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u Zomerboeket blauw-wit vandaag voor 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt het Zomerboeket blauw-wit door een eigen team van bezorgers met onze bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het bloemen bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »