Bloemen & planten

BLOEMEN, PLANTEN, POTTEN, VAZEN & CADEAUs

Dagverse boeketten

Wij kopen dagelijks verse bloemen van de veiling. Een boeket is een cadeautje … ook voor jezelf. Bij ons heb je de keuze uit prachtige kant-en-klare boeketten in allerlei variaties. Natuurlijk kan je ook een boeket laten samenstellen door één van onze bloemisten. Je bepaalt zelf de stijl en kleur.

Tips om langer te genieten van je bloemen

Wij verpakken jouw bloemen zorgvuldig zodat ze veilig thuiskomen. Zet ze zo snel mogelijk op vaas. Snijd de bloemen schuin af en zorg dat het blad niet in het water staat. Gebruik altijd een schone, passende vaas die je vult met kraanwater. Vergeet de bloemenvoeding niet en zet bloemen nooit op de tocht, in de warmte of dichtbij fruit. Zo geniet je langer van de bloemen.

Kamer- en Tuinplanten

Planten zijn niet alleen decoratief maar zorgen ook voor een gezonde leef- en werkomgeving. Bij ons vind je voor elke plek in of rondom je huis een geschikte plant. Omdat niet alle planten hetzelfde zijn moet je rekening houden met de hoeveelheid licht die ze nodig hebben. Vraag ons gerust welke plant het beste past op de gewenste plek.

Tips om langer te genieten van je planten

Naast licht, water en verse potgrond hebben planten ook extra liefde nodig. Verwijder tijdig gele bladeren en droge bloemen zodat de planten er fris uitzien én meer energie overhouden voor de levende bladeren/bloemen.

Alles voor een compleet sfeertje

Bloemen en planten komen het best tot hun recht in een passende vaas of pot. Die bieden wij ruim aan. We kijken graag met je mee wat het beste past. Wil je die prachtig gevulde pot en- of vaas aanvullen met een kandelaar, waxinelichtje, creatief gevuld glaswerk of misschien een andere accessoire? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Kom gezellig langs en vind alles voor een compleet sfeertje.

Tips voor een leuk tafereeltje

Kies een aantal accessoires die jij mooi vindt. Beoordeel zelf of het bij elkaar past. Selecteer bijvoorbeeld op kleur, materiaal of kies ervoor om te mixen. Zet dit vervolgens niet evenredig op een rijtje, maar groepeer de mooie spullen. Schuif net zo lang totdat jij het een mooi geheel vindt. De accessoires versterken elkaar, zo creëer je een echte eyecatcher.

Zeker niet vies van duurzaamheid

We werken niet alleen graag met groen, we proberen ook zo groen mogelijk te doen. Onze kant-en-klare boeketten zijn voorzien van papieren hoezen en worden versierd met papieren krullintjes. Onze cadeaukaartjes zijn gemaakt van gerecycled plantafval. Daarnaast kopen we altijd in op het seizoen en handelen wij zoveel mogelijk met duurzaam gecertificeerde kwekers.

De afgelopen jaren hebben we onze winkelketen onder de loep genomen. Ook hier zagen we mooie verduurzamingskansen. De gehele keten is nu voorzien van handige afvafscheidingsbakken. We gebruiken ledverlichting en recyclen waar het kan. Na de winkels konden de vrachtwagens van ons niet achterblijven. We hebben de oude vervangen voor nieuwe, geheel compleet volgens de laatste duurzame norm.

Dit zijn onze winkels

Dé cadeaukaart!

Een vers boeket, die mooie plant of toch dat leuke vaasje gevuld met bloemen? Als je niet kunt kiezen, geef dan een cadeaukaart. Daarmee zit je altijd goed. De ontvanger kan de kaart op een zelfgekozen moment in delen besteden in één van onze winkels.