Bloemist Amersfoort

Van Beest Eemnes

De Minnehof 14
3755 AK Eemnes
Tel: 035-5313144

Meer informatie

 

Van Beest Emiclaer

Emiclaerhof 260
3823 ET Amersfoort
Tel: 033-4559666

Meer informatie
 

Van Beest Leusden

De Grutterij 1
3831 NE Leusden
Tel: 033-4333363

Meer informatie

 

Van Beest Nieuwland

Zonnewijzer 29
3824 EE Amersfoort
Tel: 033-4560306
 

 

Van Beest Schothorst

Pieter Stastokerf 23
3813 PP Amersfoort
Tel: 033-4890782
 

 

Van Beest Vathorst

Wouda 23a/b
3825 MA Amersfoort
Tel: 033-4334234

Meer informatie

 

Van Beest Zeist

Schaerweijdelaan 74a
3702 GL Zeist
Tel: 030-6914821  

Meer informatie
 

Van Beest Hoogland

Kraailandhof 104 
3828 JM  HOOGLAND 
Tel: 033-2007343  


Meer informatie
 
 
 

Van Beest Apeldoorn (opent medio november)

Operaplein 111 
7323 EL  APELDOORN 
Tel: (volgt z.s.m)  


Meer informatie
 
 
 
 
 

Van Beest Bloemen en Planten

Met maar liefst vijf bloemenwinkels in Amersfoort en vier in de plaatsen Leusden, Zeist, Eemnes en per medio november ook in Apeldoorn, zijn wij met recht de grootste bloemist van Amersfoort en omstreken. Wij kopen onze bloemen dan ook groots in op Bloemenveiling Aalsmeer en rechtstreeks bij verschillende kwekers. Zo zijn onze bloemen altijd betaalbaar en vers.

De kracht van Bloemist Amersfoort 'Van Beest bloemen en planten' zit hem in de enorme keuze aan kant-en-klaar-arrangementen, waaronder boeketten in alle kleuren en prijsklassen en een ruim assortiment plantenbakken voor binnen en buiten. Net even anders is ons bloemwerk in glas: een stijlvol cadeau voor als u iets bijzonders wilt geven. Elke dag weer maken onze verkoopmedewerkers van Bloemist Amersfoort aantrekkelijke nieuwe creaties voor ieder budget. Daarnaast draagt Bloemist Amersfoort 'Van Beest Bloemen en Planten' maatschappelijk verantwoord ondernemen een warm hart toe.

Tegenwoordig is Van Beest Bloemen en Planten een zelfstandige keten van acht bloemenwinkels in Midden-Nederland. Met eigen inkoop en een magazijn. Door de directe inkoop en goede verkopen kan Van Beest de kwaliteit en versheid van haar bloemen garanderen. Daarom gaat elke bos bloemen de deur uit met zeven dagen vaasgarantie en een gratis zakje Chrysal-snijbloemenvoedsel. Zodat u nóg langer kunt genieten van uw aankopen

In de bedrijfsvoering herkent u de oorsprong: net als de levensmiddelenhandel werkt Van Beest met een groot assortiment, ruime openingstijden en betrouwbare kwaliteit tegen scherpe prijzen. Een formule die werkt. De afgelopen jaren groeide Van Beest door naar een middelgroot bedrijf met zo’n 90 medewerkers. In de acht winkels in Amersfoort, Zeist, Leusden en Eemnes helpen onze deskundige medewerkers klanten aan dagverse snijbloemen, een kleurrijk boeket, of een fraaie kamer-  of buitenplant. Klanten kunnen bij ons ook terecht voor verzorgingsproducten en potgrond of een decoratief cadeau. Voor wie niet direct kan kiezen is er de Van Beest Cadeaukaart.

In Amersfoort zijn wij vindbaar als bloemist Amersfoort Vathorst, Bloemist Amersfoort Schothorst, Bloemist Amersfoort Nieuwland en Bloemist Amersfoort Emiclaer. Wij zijn niet alleen bekend in Amersfoort als Bloemist Amersfoort, maar ook in verschillende plaatsen eromheen zijn wij bekend als; Bloemist Leusden, Bloemist Zeist, Bloemist Eemnes, Bloemist Hoogland en Bloemist Apeldoorn

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »